Make your monday Burger Monday

Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart – zoals de Lazy Sunday Nacho’s, Smashing Salmon, Smokey Beefwrap, Steaks & Skewers en een line up van Hudson Burgers – en een classy, comfy style.

De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.

Hudson Rotterdam is onderdeel van het dynamische Rotterdam Foodsquare op het Witte de Withplein; ‘the place to be for foodlovers from all over the world’.

Bij deze urban vestiging kun je neerstrijken onder de kunstwerken van Tinus Teder en genieten van je burger, ribs of steak, blijf je lekker aan de bar hangen voor je favoriete cocktail of geniet je op het terras van de Rotterdamse paradijsvogels.

Make your monday a Burger Monday at Hudson! Iedere maandag een hamburger + drankje (€15,00).

www.restauranthudson.nl