Tasty Food with an American Bite

Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart – zoals de Lazy Sunday Nacho’s, Smashing Salmon, Smokey Beefwrap, Steaks & Skewers en een line up van Hudson Burgers – en een classy, comfy style.

De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.

Hudson Leiden is uitgebreid met Hudson Coffee. Een heerlijke hang-out waar je 7 dagen in de week terecht kunt voor fresh brewed coffees, sweet stuff van de bakery en de heerlijkste lunchgerechten. Alle broodjes en juices worden met liefde ingepakt als take away.

Hudson Leiden is gevestigd aan de Nieuwe Beestenmarkt, tegenover de Lammermarktgarage, op een paar minuten wandelafstand van alle highlights in het gezellige Leiden.

www.restauranthudson.nl