Samen op weg naar jouw vrijheid

Het halen van het rijbewijs is voor de meeste leerlingen spannend, leuk en tegelijkertijd ook een hele prestatie. Zit jij niet te wachten op een rijschool die zijn afspraken niet nakomt? Valse beloftes doet om je binnen te halen? Zoek jij ook geen rijschool die de totale lesduur bezig is met andere dingen dan lesgeven? Word je ook niet warm van een instructeur die ongeduldig en nors is? Gelukkig maar! Rijden bij Bart staat voor kwaliteit.

Ik help jou graag aan meer onafhankelijkheid en een groter gevoel van vrijheid, zodat je kunt gaan en staan waar je wilt. Jij speelt daarin de hoofdrol. Ik heb in de opleiding slechts een adviserende en coachende bijrol.

Dé rijschool voor studenten
Studenten hebben een duur leven, daar weet ik alles van. De kosten van de studie, op kamers, feestjes en ga zo maar door. En helaas duurt de maand vaak net iets langer dan het budget. Toch wil je ook graag dat rijbewijs halen! Maar kan dat wel?

Rijden bij Bart verwelkomt graag nieuwe studenten, daarom bieden we jou een proefpakket, 5 rijlessen voor maar € 150,-

Wat mag je verwachten:

  • Keuze uit schakel- en/of automaatrijlessen
  • Individuele rijlessen van 60 minuten
  • Unieke lesmethode! Minder lessen en toch een hoog slagingspercentage
  • Ondersteuning bij het leren van de theorie
  • Inzicht met de Rijles-app

Daarna profiteer je van 10% studentenkorting op de losse lesprijzen, zodat je ongeacht het aantal lessen zelf een pakket kunt samenstellen.

www.rijdenbijbart.nl/studenten
06-28521930