Afrit Zwolle helpt je graag de weg op

Zoek je een betrouwbare rijschool met één vaste instructeur en een hoog slagingspercentage? Dan ben je bij AfritZwolle op de goede plek. Eigenaar Robert Steen geeft al meer dan dertig jaar rijles.

Toen hij in 2012 zijn eigen rijschool begon, heeft hij zich gespecialiseerd in faalangst en ADHD-/ASS-leerlingen. Naast deze speciale doelgroep kan elke andere leerling ook bij Robert terecht.

Naast de gewone schakelauto beschikt Afrit Zwolle ook over een automaat om in te lessen. Voor sommige leerlingen geeft dat net wat meer rust en overzicht. De eerste les is een proefles waarin wordt gekeken of je je op je gemak voelt bij Robert en tegelijkertijd kijkt hij hoeveel inzicht/aanleg je voor het autorijden hebt.

Voor schooljaar 2020/2021 krijg je als mbo/hbo-student eenmalig 10% korting op pakket A of B

Eerste les gratis
Kom je rijden bij mij dan krijg je de eerste les gratis. En nog mooier: voor elke leerling die dankzij jouw reclame bij mij komt rijden, krijg jij één les gratis. Ondersteuning bij het leren voor je theorie is, als leerling van AfritZwolle, gratis.

Kijk op www.afritzwolle.nl voor meer informatie. Whatsappen, bellen of mailen mag ook via 06-28239441 of afritZwolle@gmail.com.