S.S.R. is met 850 leden een van de grootste gemengde studentenverenigingen van Rotterdam. Onze sociëteit Koinoonia is een monumentaal pand op vijf minuten loopafstand van Rotterdam Centraal. Afgelopen jaar vierden wij ons honderdjarig bestaan en daarmee is S.S.R. al officieel een eeuw een begrip in het Rotterdamse studentenleven. Ook jij kan middels S.S.R. het meeste uit je studententijd halen. Ben jij klaar voor de mooiste tijd van je leven?

Lidmaatschap bij S.S.R. zorgt ervoor dat je meteen heel veel leden leert kennen, waardoor jij je thuis zal gaan voelen in deze grote stad. Het meest unieke aan S.S.R. is haar disputenstructuur; in je eerste jaar lidmaatschap vorm je een jaarclub, maar kies je ook meteen een dispuut. Hierdoor word je meteen opgenomen in de vereniging, omdat je leden van alle jaren leert kennen. Daarnaast maak je in je jaarclub vrienden voor het leven met mannen en vrouwen uit je eigen lichting.

Het is uiteraard ook nog mogelijk om actief te worden in commissies, besturen en sportteams én kan je het studentenleven in andere steden meemaken bij onze zusterverenigingen: Unitas S.A. (Amsterdam), Unitas S.R. (Utrecht) en L.V.V.S. Augustinus (Leiden).

S.S.R. hecht veel waarde aan het behalen van je studie; zo biedt de vereniging persoonlijke begeleiding en bijles wanneer dit nodig is. Goede studieresultaten zijn essentieel voor een mooie studententijd, je bent immers alleen student als je studeert!

Jij bepaalt de invulling van jouw studententijd zelf. Eén ding is zeker, jouw tijd begint nu!

(010) 414 32 56
info@ssrr.nl
www.ssrr.nl