Check de studenten actie bij Squash Almere

Hou je van bewegen, en wil je eens iets anders proberen? Kom dan eens langs bij Squash Almere, op het Fanny Blankers Koen Sportpark. Je kunt bij ons Squashen en SoccerSquashen (indoorvoetbal volgens squashregels).

Nog nooit op een squashbaan gestaan?
Geen probleem. Iedere donderdag is onze huistrainer van 20.00 – 22.00 uur aanwezig. Al onze leden kunnen dan zonder extra kosten bij hem terecht voor tips en trucs. Na het sporten kun je terecht in onze gezellige bar met pooltafel, en bij goed weer op onze twee terrassen. Voor studenten hanteren we aangepaste prijzen voor consumpties.

Op vertoon van een geldige ID en een collegekaart, hebben wij een studenten-abonnement. Hiermee kun je 7 dagen per week 45 minuten squashen en/of SoccerSquashen.

• ma t/m vrij 10.00 – 19.30 uur (van 19.30 uur – sluiting met geringe bijbetaling)
• za en zo van 09.00 – 17.00 uur

Wil je eerst kijken of het iets voor je is?
Maak dan gebruik van onze aanbieding om het de eerste 3 keer voor € 5,- per persoon per keer uit te proberen. Je krijgt dan van ons het materiaal te leen.

Vind je squashen leuk en ben je ook competitief ingesteld, dan zijn er bij ons genoeg uitdagingen. Je kunt meedoen met onze clubladder, met onze bedrijvencompetitie via het studentenarrangement, en met de landelijke competitie van de Squash Bond Nederland.

Op onze website www.squashalmere.nl staat alle informatie over squash en SoccerSquash, en contactmogelijkheden.

www.squashalmere.nl
036-5329029