De Leidse Vereniging voor Studenten Augustinus is een van de grootste en oudste studentenverenigingen van Leiden en is gevestigd aan de mooiste gracht van Leiden. Mede door de bewogen geschiedenis die de L.V.V.S. Augustinus in de afgelopen 125 jaar heeft doorgemaakt, kent de vereniging vandaag de dag een actieve structuur waarin iedere student zijn of haar studentenleven optimaal kan beleven. Augustinus is een vereniging waar traditionele waarden hoog in het vaandel staan, maar die daarnaast de mogelijkheid biedt je studententijd op je eigen manier in te vullen.

Augustinus kenmerkt zich door haar open karakter en verscheidenheid aan structuren. Hier kun je je studententijd zo actief maken als je maar wilt. Naast cordialen, gezelschappen en verbanden met wie je op de borrels en dixo’s kunt staan, kunnen Augustijnen zichzelf ontplooien in een van de vele subverenigingen die Augustinus rijk is. Word lid van een sportteam, ga bij het Augustijns Theater of studeer samen en ontwikkel jezelf bij een van de studiesubverenigingen. Daarnaast krijg je als Augustijn de mogelijkheid om je kwaliteiten verder te ontwikkelen door middel van commissiewerk, waardoor je zelf een steentje bijdraagt aan de vereniging.

Al 127 jaar bieden wij aan allerlei verschillende studenten die overal en nergens vandaan komen een plek om je studentenleven vorm te geven zoals jij dat wil! Spreekt dit jou aan? Wil jij de controle nemen over je eigen studententijd? Kom dan langs op Rapenburg 24!!

Sociëteit ‘Eigen Huis’
Rapenburg 24
2311 EW Leiden
(071) 516 23 33
www.elcidopaugustinus.nl
www.lustrumaugustinus.nl