Vergeet koffie, neem StudyLess

Je hoort werkend Nederland regelmatig zeggen: je studententijd is de mooiste tijd in je leven. Maar is dat eigenlijk wel zo? Laten we eerlijk zijn; studeren is niet altijd een pretje. Deadlines die je moet halen, tentamens die je nog moet leren en presentaties voorbereiden kost allemaal veel tijd en vooral stress. Je staat ermee op en gaat er ‘s avonds weer mee naar bed. Hoe ga je hier mee om en hoe krijg je alles binnen een bepaalde tijd gedaan? Dat kan soms best moeilijk zijn, zeker als je regelmatig te kampen hebt met concentratieproblemen. Door een concentratieprobleem raak je snel afgeleid en van uitstel komt dan afstel. Die mooie 8 die je in gedachte had bij het begin van je semester, lijkt opeens heel moeilijk te worden. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Een troost is; je bent niet alleen. Steeds meer studenten ervaren studiedruk als hoog tot zeer hoog en proberen meer werk in minder tijd voor elkaar te krijgen. Veel studenten overwegen daarom een middel te gebruiken wat je concentratie een boost geeft en het studieproces vergemakkelijkt. Dit varieert van koffie en Red Bull tot een pilletje Ritalin. Je merkt pas wanneer het middel is uitgewerkt wat voor effect het heeft op je lichaam.

Zo kun je bijvoorbeeld moe en/of chagrijnig worden. Je zou zeggen dat dit beter zou moeten kunnen, en dat kan het nu ook! Er is een voedingssupplement ontwikkeld wat alleen bestaat uit natuurlijke ingrediënten en niet schadelijk is voor je lichaam. Dit voedingssupplement heet StudyLess. StudyLess is speciaal gemaakt voor de hardwerkende student die naast zijn studie ook tijd wil overhouden voor andere dingen die belangrijk zijn in het leven.

StudyLess is dus een gezond alternatief voor de ongezonde concentratie middelen die studerend Nederland vandaag de dag gebruikt. Het supplement is een combinatie van 4 verschillende ingrediënten die gezamenlijk hebben bewezen een bijdrage te leveren aan het concentratievermogen. Het is goedgekeurd door de Voedsel- en Warenautoriteit en een product van Stuvia, het studentenplatform wat bemiddeld tussen studenten over studie gerelateerde documenten. Met twee pilletjes per dag zal je concentratievermogen aanzienlijk omhoog gaan. De producenten zijn zo zeker van de werking, dat er een niet goed, geld terug regeling geldt voor het voedingssupplement. Bestel jouw dosis concentratie vandaag nog!

Bekijk de prijzen, hoeveelheden, verzendmethodes, ingrediënten en algemene vragen op website van StudyLess.