De Huis Sleutel is dé aanhuurmakelaar die je begeleidt bij het zoeken naar een woning in de regio Tilburg. Ben je dus op zoek naar een studentenkamer, studio, appartement of woning? Dan moet je bij De Huis Sleutel zijn!

Via de overzichtelijke en gratis toegankelijke website www.dehuissleutel.nl kun je makkelijk kennis maken met het actuele woningaanbod.

De Huis Sleutel heeft een uniek concept ontwikkeld waarbij klantgerichtheid en een persoonlijke benaderingswijze voorop staan. Doel is huurder zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het zoeken naar een geschikte woonruimte.

Zoeken naar passende woonruimte
Jaarlijks helpen en ondersteunen wij vele kandidaten bij het zoeken naar een passende woonruimte. Wij gaan met een team van medewerkers op zoek naar kwalitatieve huurwoningen. Wij zullen de beoogde woonruimte voor u toetsen op de volgende belangrijke criteria: comfort, budget, veiligheid, beoordeling, huurtoeslagmogelijkheid, assistentie bij aanvragen huurtoeslag, risicobepaling van eventuele verkoop van gehuurde tijdens huurperiode, risicobepaling onderhoudsstaat van het gehuurde en toetsing van vergunningen.

Alle medewerkers van De Huissleutel helpen u graag verder. Wij zullen u graag en deskundig attenderen op belangrijke zaken tijdens het zoeken en aanhuren van woonruimte.

Ondersteuning is het sleutelwoord in uw zoektocht naar geschikte woonruimte! Wij begeleiden u met de volgende werkwijzen:

  • Eén vast aanspreekpunt
  • Inventarisatie van uw zoekwensen ( woningtype, locatie, termijn, huurtermijn, budget, huurprijs e.d)
  • Actief op zoek gaan naar woningen die voldoen aan uw profiel
  • Bezichtigingen inplannen en begeleiden van deze bezichtigingen
  • Bezichtigen op zeer flexibele tijden, tevens in de avonduren
  • Verhuurders zien te overtuigen u te kiezen als toekomstige huurder van de gevonden woonruimte
  • Begeleiding bij de sleuteloplevering
  • Informatie verstrekken over buurten en Tilburg in het algemeen
  • Uitleggen hoe u huurtoeslag kunt aanvragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en inzicht te krijgen in uw specifieke woonwensen vragen wij u een zoekopdracht achter te laten op deze website. Met behulp van deze informatie kunnen wij gericht voor u op zoek gaan naar geschikte woonruimte.

Belangrijk voor u om te weten is dat wij werken op basis van ‘No Cure, No pay’. U betaalt dus enkel een éénmalige vergoeding van EUR 250,00 ( exclusief 21% btw ) als u daadwerkelijk een woonruimte heeft geaccepteerd.

Waarom rekenen wij deze éénmalige kosten?
Wij besteden veel tijd aan het zoeken naar nieuwe woonruimten in de woningmarkt. Daarnaast hebben wij natuurlijk nog onze algemene bedrijfskosten zoals: personeelskosten, automatiseringskosten, huisvestingskosten, netwerk beheer, vervoerskosten, kantoorkosten, beheerkosten en afschrijvingen. Wij streven naar een transparant bedrijfsbeleid en gaan graag actief op zoek naar een geschikte woonruimte voor u!

Laat dus nu uw zoekopdracht achter bij De Huis Sleutel. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten!

De Huis Sleutel
Postbus 431
5000 AK Tilburg
(013) 889 44 80