Studentenvereniging Bazinga! pleit niet alleen voor een geweldige studententijd, maar ook voor een mooie toekomst voor studenten. Zo biedt S.V. Bazinga! buiten borrels en feestjes, netwerkactiviteiten en activiteiten op het gebied van (zelf-)ontwikkeling aan. Wij geven onder andere netwerkborrels en cursussen zoals het versterken van jouw leiderschap.

Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor ondernemers in Almere. Wij bieden meerdere studentenkortingen aan, waar alle studenten van Windesheim Flevoland en Aeres Hogeschool gebruik van kunnen maken. Daarbij zijn ondernemers actief betrokken bij al onze activiteiten. Hierdoor maak je in een rap tempo een groot netwerk aan van studenten en ondernemers.

Bazinga

Daarnaast hebben wij vier disputen, dit zijn: Herendisputen Tiam Excultae en Fraternitas, gemengd dispuut Nova en damesdispuut Mea Vota. Nieuwe studenten zijn altijd welkom om kennis te maken met S.V. Bazinga!. Leden zijn vaak te vinden in de stad of in het bazaanse studiehok op de eerste verdieping van Hogeschool Windesheim Flevoland.

Like ons op Facebook ‘Studentenvereniging Bazinga’, zodat je op de hoogte blijft van onze evenementen, acties en locaties. Tot snel!

www.svbazinga.com