De studentenvereniging van Almere

Studentenvereniging [‘endzjin] S.V.E.I.A. is al sinds 1998 hét middelpunt van het Almeerse studentenleven. Wij zijn de oudste, grootste en leukste vereniging die Almere te bieden heeft. Als vereniging staan wij ervoor om voor iedere student het beste te halen uit zijn of haar studententijd. 

Wij bieden studenten veel mogelijkheden tot zelfontplooiing. Dit doen wij in onze eigen sociëteit waar altijd iedereen op dinsdag en donderdag kan genieten van gezelschap van medestudenten en de vele activiteiten die georganiseerd worden. Ook stimuleren wij als vereniging de persoonlijke groei van studenten door hen de mogelijkheid te geven zich aan te sluiten bij een commissie binnen de vereniging. Zo kan een lid zelf kiezen bij wat voor commissies hij of zij zich zou willen aansluiten. Of je nou een feest wil leren organiseren of grote sponsordeals wilt leren sluiten: [‘endzjin] biedt je hierin in de kans te leren en te groeien.

Als vereniging zetten wij ons ook hard in voor goede doelen. Zo rennen wij regelmatig een paar kilometertjes op een KiKa-run of staan wij bij supermarkten om eten voor het Voedsel Loket Almere in te zamelen. Wat voor ons altijd boven aan zal staan is de gezelligheid die wij met elkaar beleven. We blijven studenten dus vaak onder het genot van een lekker goudgeel biertje.

Wil jij is ervaren hoe wij als studentenvereniging zijn? Kom dan gezellig een keer langs in onze sociëteit S.P.A. de Dromedaris!

Meer informatie kun je vinden op
www.engine.nl

Prosit [‘endzjin]!