Dé plek voor een echte student

S.S.R.-N.U. is dé christelijke gezelligheidsvereniging van Utrecht. Al meer dan honderd jaar combineren wij feesten en diepgang, om zo elk lid een geweldige studententijd te bieden. Deze combinatie zorgt voor een goede balans tussen jezelf ontwikkelen en het borrelen tot de zon opkomt.

Met 160 leden kennen wij een kleinschalig karakter en sluit je gemakkelijk vriendschappen voor het leven. In ons historische pand aan de Oudegracht wordt van alles georganiseerd: borrels, gezamenlijke maaltijden, dispuutsavonden, sportevenementen, liftweekenden, lezingen, debatten, kringen en natuurlijk onze legendarische feesten in ons pand met eigen werfkelder (als enige studentenvereniging in Nederland!).

Hoe ziet jouw tijd bij S.S.R.-N.U. eruit in je eerste jaar? Als eerstejaars sluit je je direct aan bij een van onze disputen. Dit is een groep binnen de vereniging met een eigen karakter, bestaande uit leden uit verschillende jaarlagen. Met hen zal je gezamenlijk eten, vormende en gezellige activiteiten ondernemen en op binnen- en buitenlandweekenden gaan. Ook kan je als eerstejaars plaatsnemen in een commissie. Je wordt dus direct onderdeel van de vereniging.

Ben je benieuwd naar meer? Kom dan vooral langs bij onze activiteiten tijdens de UITweek, met onder andere bootje varen over de Utrechtse grachten, een live podcast van de bekende Rudi en Freddie show, debat over individualisme versus collectivisme, rondleidingen door ons historische pand en natuurlijk feesten met Kav Verhouzer en Zwarte koffie!

Bekijk ons volledige programma op onze Facebookpagina (www.facebook.com/SSR-NU) of op onze website (www.ssr-nu.nl/ UIT2019).

Oudegracht 32
3511 AP Utrecht
(030) 231 75 48
www.ssr-nu.nl
abactis@ssr-nu.nl