Wat is CrossFit (U1) en waarom is het precies wat jij nodig hebt?

CrossFit U1 biedt gratis proeflessen, een top start programma en een vriendelijke prijs voor Off-Peak abonnementen. Niet alleen kom je hier om te sporten, maar maak je ook vrienden voor het leven. Voel je vooral welkom om een keer vrijblijvend een les mee te doen bij U1!

Voor we beginnen met de uitleg van CrossFit is het belangrijk om erbij stil te staan dat dit niet een sport is om je ego te strelen, maar om je een blijer, gezonder, ‘functioneler’ mens te maken. Iets wat we na de afgelopen twee jaar goed kunnen gebruiken. Bij CrossFit U1 bieden wij als enige CrossFit box ‘Off-Peak’ abonnementen aan.

CrossFit is een dynamische vorm van fitness. Het combineert alle noodzakelijke oefeningen om jou de beste, en fitste versie van jezelf te maken. CrossFit bestaat uit krachttraining, olympisch gewichtheffen, turnen en cardio, denk bij cardio aan roeien, fietsen, rennen en natuurlijk, de burpee. Bij CrossFit U1 wordt de methodologie zodanig toegepast dat deze effectief is als geen ander. Elke dag is er een andere training die op ieder zijn eigen niveau kan worden aangepast, zodat het doel waar jij naar streeft zo goed mogelijk behaald kan worden!

Door de combinatie van professionele CrossFit coaches, het juiste programma en onze gemotiveerde community kan ook jij je grenzen verleggen, door nieuwe skills te leren en unieke ervaringen op te doen! Niet alleen zul jij je energieker voelen, maar zul je ook meer gefocust en gedreven zijn tijdens het studeren. Door wekelijks mee te doen in onze gezellige groepstrainingen word je fitter, sterker en sta je sterker in je schoenen!

Prijzen:
Startup pakket €135,00
Off-Peak 2 x a week €55,00 p.m.
Off-Peak 3 x per week €65,00 p.m.
CrossFit U1 Havenweg 4 & 6 3555 HA Utrecht. 0657129352
Info@crossfitu1.nl
Instagram – crossfit_u1