Voor designmeubelen die met passie zijn gemaakt, moet je bij Leolux zijn. Gemaakt in Nederland door echte vakmensen voor een wereldmarkt. En misschien verwacht je het niet van een familiebedrijf met een lange geschiedenis, maar Leolux is een organisatie die zichzelf blijft vernieuwen. Een perfecte omgeving voor een mooie weekendbaan als gastheer/dame. 

Design-experience

In oktober 2022 openen de deuren van het gloednieuwe Leolux Experience Center aan de A2 bij Breukelen. In de royale showroom met 3.500 meter aan presentatieoppervlak presenteert Leolux Furniture Group haar merken: het premiummerk Leolux natuurlijk, maar ook de consumentenmerken Pode en Évidence en Leolux-LX dat zich richt op de projectmarkt. De bezoekers van het Experience Center beleven de collecties, terwijl gespecialiseerde adviseurs helpen met het maken van de mooiste keuzes. De ‘experience’ draait -naast topadvies en een geweldig designaanbod- vooral om de gastvrije ontvangst van consumenten en interieurprofessionals. Daar is het hele Leolux-team op gericht.

Oog voor detail

In de weekends en bij evenementen spelen de gastdames/heren een centrale rol in het team. Ze werken nauw samen met de receptionisten en verkoopadviseurs, zorgen voor een gastvrije ontvangst en een heerlijke kop koffie of thee. Oog voor detail en gevoel voor gastvrijheid zijn natuurlijk onmisbaar om te zorgen dat het de bezoekers aan niets ontbreekt. Het maakt de gastdame/heer een belangrijke schakel in het bruisende Leolux team.

Wil jij je studie combineren met je passie voor hospitality én design? Kijk dan eens op www.werkenbijleolux.nl. Daar vind je onder meer de beschikbare vacatures voor weekendkrachten bij Leolux in het Experience Center in Breukelen.