Bavaria bierkoerier

Bavaria Bierkoerier is opgericht in 2002 met als doel studerend Groningen op een gemakkelijke manier van bier te voorzien en wordt in Groningen momenteel gerund door een groep van circa 15 studenten.

Waarom bierkoerier?
Bavaria Bierkoerier is een initiatief zonder winstoogmerk voor en door studenten. Dus heb je een lege ijskast? Slepen met kratten lauw bier is nu verleden tijd. De bezorgservice brengt gekoelde kratten bier in Groningen ijskoud voor je deur.

Ook voor evenementen
Iets te vieren? Wij kunnen in overleg voor evenementen gekoelde fusten, kratten bier, petflessen of blikken bier leveren. Bij minimaal 15 kratten bezorgen we ook buiten de stad in de provincie. We bezorgen je bier, halen de lege kratten weer op en verrekenen dan alleen het opgedronken bier. Voor meer informatie over de mogelijkheden en bezorgkosten, bel of mail ons dan.

Weekendje weg in de provincie?
Ga je met een groep op pad in de provincie? Je kan bij ons ook bier bestellen vanuit Friesland, Drenthe of Groningen. Hiervoor geldt wel een minimale afname en daarnaast worden ook voorrijkosten gerekend. Benieuwd? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bier op je werk
Vrijdagmiddagborrel of iets te vieren? Bij een jaarlijkse afname van 200 kratten of meer kunnen wij een aantrekkelijk voorstel maken. Het is mogelijk om op rekening te bestellen en aan het eind van het jaar een korting op basis van daadwerkelijke afname te krijjgen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en bezorgkosten, bel of mail ons dan.

Onze Diensten

  • Wij leveren onze bieren ijskoud!
  • Wij leveren het bier gratis en binnen het uur.
  • De minimale afname is 2 kratten.
  • Wij nemen de lege Bavaria kratten mee terug (€ 3,90 voor een vol krat).
  • De Bierkoerier belt je op dus houd je telefoon in de gaten!
  • Bestel je kratten via de website en elk krat is een punt waard. Hiermee spaar je alleen of met je groep voor de leukste Bavaria Bierkoerier gadgets of mooie prijzen.

Bavaria Bierkoerier Groningen
Tel.: 050-5268202
Bavariabierkoerier.nl