AEGEE-Enschede is dé open studentenvereniging van Enschede. Bij AEGEE is elke student welkom zonder ontgroening, en iedereen kan volledig zichzelf zijn. We organiseren verschillende activiteiten, waaronder feesten, kroegeten, sportieve activiteiten, en avonden gevuld met spelletjes. Ver-
der hebben we elk jaar de HAIP, waarin nieuwe leden kennis kunnen maken met elkaar én de vereniging. Daarnaast hebben we jaarlijks een groots gala. Leden kunnen lid worden van onder andere jaarclubs, disputen en genootschappen. Het belangrijkste: Niets hoeft; alles mag.

C.S.V. Alpha is dé grootste christelijke studentenvereniging van Enschede, waar vorming en gezelligheid hand in hand gaan. Onze leden staan met beide benen in de studentenwereld en leveren een actieve bijdrage. Gelovig of niet, bij ons is iedereen welkom! Wij geloven dat een studententijd meer is dan studeren. Je kunt ons wekelijks vinden op onze kroeg Flux, waar ruimte is voor gezelligheid, feesten, leuke activiteiten en zeker ook goede gesprekken.

Meer weten? Kijk op csvalpha.nl!

Het DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’, kortweg Audentis, is de oudste studenten gezelligheidsvereniging in Enschede en heeft Enschede als studentenstad op de kaart gezet. ‘Audentis et Virtutis’ betekent vrij vertaald ‘Voor hij die durft en moedig is’. Voor het Enschedese studentenleven houdt dit in dat onze 500 leden mensen zijn die de uitdaging zoeken en zich inzetten voor een mooi studentenleven naast de studie.

A.S.V. Taste is met ruim 550 leden de grootste studentenvereniging in Enschede. We zijn een studentikoze vereniging met een open karakter, waar het zijn van jezelf voorop staat! Wij zijn een vereniging waar elke student lid kan worden en waar iedereen gelijk is. We kennen dan ook geen hiërarchie: er is geen verschil tussen iemand die net lid is en een vijfdejaars. Wat ons verbindt is de ambitie om het meeste uit onze studententijd te halen!