Dé bank voor studenten in het zuiden

Als student wil je je geldzaken natuurlijk goed geregeld hebben. Rabobank Parkstad Limburg en Rabobank Westelijke Mijnstreek helpen je om grip te houden op je geld, zodat jij je tijd kunt besteden aan studeren en daardoor kunt genieten van deze bijzondere periode.

Bij de Rabobank weten we hoe belangrijk je studententijd is. Het is dé tijd waarin je de basis legt voor je carrière en persoonlijke toekomst. Maar ook de tijd waarin je leeft in je eigen ritme. Je wilt je financiën slim regelen, wanneer het jou uitkomt. De diensten van de Rabobank maken bankzaken voor studenten een stuk gemakkelijker.

Rabobank StudentenPakket
De Rabobank investeert in studenten. Het Rabo StudentenPakket is een gratis betaalpakket voor studenten aan het mbo, hbo of de universiteit. Je regelt je bankzaken via internet of mobiel en je krijgt een bankpas die je kunt gebruiken in binnen- en buitenland. Je kunt dit betaalpakket uitbreiden met een creditcard. Met deze creditcard kun je maandelijks tot € 1.000 besteden en zijn veel aankopen 180 dagen verzekerd. Voor de RaboCard betaal je wel een bedrag per maand. Met het Rabo StudentenPakket ontvang je ook Rabo StudentenSpecials. Op Rabostudentenspecials.nl vind je regelmatig nieuwe aanbiedingen voor studenten. Als student met een Rabo StudentenPakket krijg je bovendien een flinke korting op belangrijke verzekeringen van Interpolis.

Meer informatie
Wil je meer informatie over wat de Rabobank voor jou als student kan betekenen?

Ga naar www.rabobank.nl/studenten