Welkom in Arnhem! Je hebt dit jaar een keuze moeten maken welke opleiding je wil gaan volgen en je bent daarbij in Arnhem terechtgekomen. Nu je een studie hebt gekozen, is het tijd om te kijken naar wat het (Arnhemse) studentenleven allemaal te bieden heeft. Jij wil toch ook het beste uit je studententijd halen?

S.v. CREAS
CREAS is een afkorting van ‘Cultuur Recreatie en Educatie voor Arnhemse Studenten’ en is daarbij ook de enige vereniging waar alle Arnhemse studenten welkom zijn. Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd voor de leden, zoals een zeilweekend, sporttoernooien, brouwerij bezoeken, weekendjes weg en tal van (thema)feesten. Studentenvereniging CREAS biedt een sociale basis in deze mooie stad, sneller een kans op een kamer, studieboeken en een (bij)baan.

De SooS
S.v. CREAS heeft een prachtige sociëteit midden in de stad die vier dagen in de week geopend is voor enkel studenten, waarvan dinsdag alleen voor leden. Op deze ledenavond wordt er elke week weer iets nieuws bedacht: heerlijke driegangendiners, karaokeavonden, cocktailworkshops of sprekers; we hebben alles al weleens meegemaakt! Ook studenten die geen lid zijn, zijn welkom om een drankje te komen drinken elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.

Introductiekamp
Twee keer per jaar organiseert CREAS een introductieweek/-weekend waar studenten kennis kunnen maken met de vereniging, de leden en andere nieuwe studenten. Deze week staat in het teken van groepsbinding, alcoholische versnaperingen en vooral gezelligheid, en hier hoort natuurlijk geen ontgroening bij. Klinkt dit als iets voor jou? Meld je dan aan via onze website www.creas.net/intro.

Word Lid!
Lidmaatschap bij CREAS kent geen verplichtingen. Niks moet, (bijna) alles mag! Lid worden? Schrijf je dan in via onze website of breng een bezoekje aan onze SooS!

Varkensstraat 46
6811 GN Arnhem
(026) 445 84 45
www.creas.net