Welkom in Arnhem! Dit jaar heb je een keuze moeten maken welke studie je wilt gaan doen en je bent terecht gekomen in Arnhem. Nu je een studie hebt gekozen is het misschien tijd om verder te kijken wat het studentenleven allemaal te bieden heeft.

S.V. CREAS
Wij zijn CREAS; de grootste en gezelligste algemene studentenvereniging van Arnhem. CREAS is opgericht in 1989 en in 1991 kreeg CREAS haar eigen pand in het centrum van Arnhem. Elke dinsdag is de ledenavond en op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn de open avonden die altijd drukbezocht worden door een leuk en gezellig publiek. Natuurlijk hangen de leden niet alleen maar in de sociëteit rond. Er worden door het jaar heen vele activiteiten georganiseerd, zoals hockeyweekend, de Batavierenrace, brouwerijbezoeken, broertjes- en zusjesdag, papa- en mamadag, zeilweekend en natuurlijk de introductieweek! Uiteraard houden we wel van een feestje, maar een studentenvereniging is nog veel meer dan dat. Je leert veel mensen kennen in een nieuwe stad en bouwt zo een groot netwerk op van vrienden. Je kunt makkelijker een baantje, kamer of stage vinden en er zijn altijd leden die dezelfde (of juist een andere) studie doen en altijd bereid zijn om te helpen.

Introductieweek
Tijdens de introductieweek van s.v. CREAS heb je gegarandeerd de week van je leven! Je leert niet alleen de leukste plekken van Arnhem kennen, maar ook nieuwe medestudenten. En dit alles zonder ontgroening! Dit jaar vindt de introductieweek van s.v. CREAS plaats van 20 t/m 24 augustus.

Lid worden?
Wil jij ook lid worden van deze gezellige studentenvereniging? Schrijf je dan via onze website www.creas.net of breng een bezoekje aan onze sociëteit op de Varkensstraat 46 te Arnhem.