Studentenvereniging H.S.C. INTAC van Zwijndregt is sinds haar oprichting een échte gezelligheidsvereniging. Met ongeveer tweehonderd actieve leden, haar eigen sociëteit en de mooiste feesten is INTAC de plek waar je moet zijn tijdens je studententijd!

De Vereniging
Haagse studenten wilden meer dan studeren alleen, zij zochten meerwaarde in het studentenleven in de vorm van een studentenvereniging. In 1969 werd het huidige H.S.C. INTAC van Zwijndregt opgericht, de vereniging zoals wij hem nu kennen, INTAC. De vereniging kent disputen en jaarclubs, maar iets wat ieder lid belangrijk vind zijn de sociëteitavonden in sociëteit ‘Het Café’. Twee keer per week is de sociëteit open voor de leden, de dinsdag- en donderdagavond. Dit natuurlijk met studentikoze borrelavonden en diverse openfeesten! Daarnaast organiseren wij natuurlijk nog andere evenementen, zoals het ITweekend, een zeilweekend, sportevenementen, gala’s en nog veel meer andere themafeesten.

Het studentenleven
INTAC biedt naast studeren de nodige ontspanning en een hoop andere voordelen. Connecties voor een leuke kamer, een bijbaantje, stage, studieadvies en vrienden voor het leven! Daarnaast is er de mogelijkheid voor zelfontplooien, denk aan een functie in een commissie of groei door naar een bestuurdersrol. Een verrijking voor je cv en je aankomende carrière!

Lid worden?
Je studietijd is begonnen en je eerste wijze keuze is gemaakt: een uitdagende studie in de prachtige hofstad. Nu nog beginnen aan je studententijd en dat doe je natuurlijk bij INTAC! Kom langs bij een van onze open feesten of tijdens de open maand. Alle informatie omtrent open avonden wordt gedeeld via onze Facebookpagina, dus houd deze in de gaten en misschien drinken wij wel een biertje in onze soos!

Wil je meer weten? Kijk op de website www.intac.nl of stuur een mailtje naar info@intac.nl

H.S.C. INTAC van Zwijndregt
Zieken 197-199
2515 SC ’s-Gravenhage