Navigators Studentenvereniging Den Haag is een christelijke studentenvereniging waar gezelligheid en diepgang voorop staan. NSDH is een leuke vereniging met veel actieve leden. Door goede gesprekken en fantastische vriendschappen is dit dé plek om samen een geweldige studententijd te hebben!

De vereniging
Bij NSDH zijn we warm en open naar leden en gasten toe. Natuurlijk moet er naast al het studeren ook ruimte zijn voor leuke activiteiten. Deze activiteiten worden mede-georganiseerd vanuit verschillende commissies van NSDH. We hebben bijvoorbeeld verdiepingsavonden, weekenden en een gala. NSDH is lid van een nationaal overkoepelend orgaan genaamd NSV. Hierdoor heb je ook contact met Navigators uit andere studentensteden, zoals Utrecht, Groningen en Amsterdam. Samen met verenigingen uit het hele land organiseren wij het Navigators songfestival, de sportdag en andere leuke activiteiten.

Het studentenleven
Bij NSDH heb je om de week een dispuutsavond waarbij je het met je eigen vaste kring over een bepaald onderwerp hebt, dus er is ruimte voor zowel diepgang als gezelligheid! De andere week hebben wij verenigingsavonden waar wij samen eten, nadenken over interessante thema’s en ook kunnen feesten. Lid zijn van NSDH betekent lid zijn van een gezellige groep met hechte vriendschappen en het biedt de mogelijkheid om je verder te ontplooien en nieuwe dingen te leren naast je studie. Zo word je bijvoorbeeld deel van een commissie en kan je later zelfs in de Senaat komen!

Kom langs!
Je eerste keuze is gemaakt door een studie te volgen in het prachtige Den Haag, stad achter de duinen. Nu kan je ontdekken hoe je jouw studententijd de beste tijd van je leven kan maken! Je bent van harte welkom om een keer langs te komen in onze sociëteit. Heel september houden wij een Open Maand. Informatie hierover wordt gedeeld via onze Facebookpagina, dus houd die in de gaten!

Brouwersgracht 2D
2512 ER Den Haag

Meer informatie kan je vinden op onze website: www.nsdh.nl of stuur een mailtje naar abactis@nsdh.nl.