In de zomer van 2013 ontstond er een zevenkoppig gezelschap, bestaande uit zeer gemotiveerde studenten die het ondernamen een studentenvereniging in Deventer op te richten. Op 5 september 2013 was het zo ver en werd Nescio een feit!

Gedurende ons eerste jaar is Nescio samen met alle Primo’s (leden die zich in het eerste jaar van Nescio hebben aangesloten) bezig geweest met het opzetten van een aantal mooie tradities en de vormgeving van haar kernwaarden. Deze zijn: broederschap, gelijkheid, betrokkenheid en diversiteit. De kernwaarden staan erg hoog in het vaandel bij alle leden, dit is zichtbaar door de hechte groep studenten. Iedereen kan en mag zich aansluiten en neemt een rol binnen Nescio aan die hij/zij als prettig ervaart.

Inmiddels hebben wij ruim 100 leden en bestaan wij al 7 jaar!

Nescio onderneemt, heeft tradities en gaat graag met elkaar op stap. Zo zijn we elk jaar te vinden op de Batavierenrace en hangen we in de winter graag op een buitenlandse kerstmarkt rond. Gala, Nescio frightnight, najaar- en zomerkamp, dispuutsborrels en het Nieuwjaars diner zijn een aantal van onze mooie tradities, die wij in de afgelopen zeven jaar hebben opgebouwd. Het betrokken zijn met elkaar zorgt voor de broederschap en de vele mooie herinneringen die ontstaan zijn.

We willen dat Nescio blijft groeien en zich nog verder kan ontplooien. Nescio moet een toevoeging zijn en blijven aan het studentenleven in Deventer!

Wat heeft Nescio nodig?
Betrokken, enthousiaste en eigenzinnige studenten die van hun studententijd een studentenleven willen maken! “Nescio voelt als één grote vriendengroep”. Houd onze social media in de gaten.

Tot op de inschrijfborrels, begin september!