Brak van een avondje pilsen? Dan is er niks lekkerder dan de day after met je brakke hoofd in bed tv te kijken. En je wilt natuurlijk ook op de hoogte blijven van wat er in de wereld gebeurt. Dat kan met de heel handige TV App van Canal Digitaal! Van voetbal casten naar je tv of die spannende finale in bed kijken op je mobiel tot die realityshow knallen op je laptop. Alles kan met deze app. Je krijgt toegang tot programma’s van meer dan zestig zenders. Daarmee is de app NL ZIET, NPO Start, KIJK en RTL XL in één. En het mooie is: je kan het abonnement altijd per maand stopzetten.

Wat wil je niet missen?
Weet je even niet wat je moet kijken? Op Comedy Central is altijd wel wat om om te lachen. Of zapp naar Cartoon Network of Nickelodeon voor het bingen van wat afl everingen van SpongeBob of Modern Family. Meer in voor een interessante docu? Neem deze op en kijk ’m op jouw moment. Wil je graag iets live zien, zoals het extra seizoen van WIDM? Kijk op al je apparaten waar je wilt. Aflevering van RuPaul’s Drag Race gemist? Kijk alles van MTV en andere zenders tot zeven dagen terug. Als er niets op tv is, kan je altijd nog via je laptop of smart-tv fi lms bestellen die net uit de bioscoop zijn.

Hoe werkt dat dan?
Met de TV App kan je makkelijk en snel overal (binnen de EU) op al je apparaten je favo programma kijken. Kijk op je telefoon, tablet of laptop of stream naar je tv.

In drie stappen kan je al tv-kijken via de app:

  1. Meld je aan via www.CanalDigitaal.nl/studenten en maak inloggegevens aan.
  2. Download de TV App in de Google Play Store of Apple App Store.
  3. Open de app en vul je inloggegevens in. Je hebt nu toegang tot alle programma’s van meer dan zestig zenders!

Als je liever op een tv-scherm wilt kijken, dan kan dat natuurlijk ook. Heb je en smart-tv? Dan hoef je alleen maar de app te vinden in de appstore van je smart-tv. Meld je hier aan en binnen twee minuten heb je een tv-account aangemaakt. Als je geen smart-tv hebt, kan je via Google Chromecast of Apple AirPlay het programma naar je tv-scherm streamen.

Gebruik op meerdere apparaten
Een ander voordeel van de TV App is dat je hem op meerdere apparaten kan gebruiken (maximaal vijf). Handig wanneer je huisgenoot bijvoorbeeld kijkt naar Friends op tv via onze Smart TV App. Dan kijk jij een aflevering van First Dates gewoon via je telefoon of tablet. Zo kan iedereen in huis kijken wat hij of zij wil. Als je allemaal naar dezelfde zender wilt kijken, kan dat met maximaal twee tegelijk. Mocht je weg moeten net op het spannende moment; ook geen probleem. Kijk op een ander apparaat onderweg gewoon verder waar je gebleven bent.

Flexibel abonnement
Met tv-kijken via de Canal Digitaal TV App zit je nergens aan vast. Het abonnement is namelijk per maand opzegbaar. Wel zo makkelijk! Daarnaast kijk je nu de eerste maand helemaal gratis. Wanneer je in die eerste maand opzegt, hoef je dus niets te betalen.

Doe mij zo’n abonnement!
Ga dan naar www.CanalDigitaal.nl/studenten en kijk binnen no time goedkoop tv zonder ergens aan vast te zitten. De eerste maand is gratis. Daarna kost tv kijken slechts € 11,95 per maand. Hiervoor heb je meer dan zestig zenders. Wil je extra veel zenders? Met het Bomvol-pakket van € 14,95 per maand ontvang je maar liefst meer dan zeventig zenders, waaronder FOX Sports 1.