Kringloopwinkel Emmaus

Je gaat studeren, je hebt de beste stad voor je studie gekozen, de leukste kamer gevonden, maar nu de inrichting… De kringloopwinkels van Emmaus bieden je een ruime keus. Van slaapbank tot en met audioapparatuur, kleding, gordijnen, serviesgoed, boeken en je favoriete muziek. Alles vind je er voor een schappelijke prijs en van goede kwaliteit!

Alle audio- en elektrische apparatuur is zorgvuldig getest. De kleding is modieus, schoon en heel. De meubels zijn in goede staat en de prijzen zijn zeer redelijk. Bij een aantal Emmaus winkels krijgen studenten op vertoon van hun collegekaart nog eens 25% korting op de toch al lage prijzen. (Wel even laten zien voordat je bij de kassa afrekent).

Zijn je spullen te groot om op de fiets mee te nemen? Voor een klein bedrag brengt Emmaus het tot aan je voordeur.

Spullen over?
Het werkt ook andersom. Heb je spullen over waarvan het jammer is om ze weg te gooien, bel dan even de Emmaus ophaaldienst, (030) 677 15 40. Emmaus komt het graag gratis halen. Langs brengen kan natuurlijk ook.

Emmaus is niet zomaar een kringloopwinkel. De Emmaus-kringloopwinkels in Utrecht zijn onderdeel van een internationale beweging met vestigingen in 37 landen. De kern van de beweging zijn woonwerk-gemeenschappen, waar ex-daklozen door middel van het kringloopwerk voorzien in hun levensonderhoud. Ook worden sociale projecten in binnen- en buitenland gesteund. Emmaus kijkt verder. De Emmaus-beweging werkt ook, samen met andere organisaties, aan het bestrijden van de oorzaken van armoede.

emmaus2

Bij een aantal Emmauswinkels in Utrecht is het mogelijk om stage te lopen voor diverse HBO-opleidingen, vraag er naar!

Adressen
Emmaus Parkwijk*
Ab Harrewijnstraat 21 (Leidsche Rijn)
woensdag t/m zaterdag 13.00 – 17.00 uur
donderdag koopavond 13.00 – 21.00 uur

Emmaus Overvecht*
Gloriantdreef 403 (winkelcentrum)
woensdag t/m zaterdag 13.00 – 17.00 uur

Emmaus Lombok*
Makassarstraat 36
dinsdag t/m zaterdag 13.00 – 17.00 uur

*Emmaus winkel met 25% studentenkorting, meer info: www.emmaus-utrecht.nl