Met iedere week een studentenmenu

Volgens de BBC is Florin Utrecht ‘Europe’s most authentic British pub…”. Op zondagen hebben we hier bijvoorbeeld echte Engelse gerechten, bier en cultuur. De elf meter lange bar en authentieke Engelse decoraties zijn kenmerken van wat algemeen wordt beschouwd als een van Utrechts meest sfeervolle bars!

We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door kwaliteitsservice, product en entertainment te bieden voor een geweldige lage prijs.

Iedere maandag en dinsdag bieden we voor maar € 6,50 een heerlijk studentenmenu, met keuze uit 12 verschillende gerechten. Op woensdagen organiseren we MR BALLS SUPER ENGLISH PUB QUIZ. Dit is Utrechts eerste en echt authentieke pubquiz sinds 1998. En elke zaterdag van 12:00 tot 14:00 uur kun je gratis de live NPO Radio 2 uitzending van Vara’s Spijkers met Koppen bijwonen. Er zijn dan live bands, cabaret, satire, interviews en veel gezelligheid.

Ons populaire dinermenu is ontworpen om je die Engelse pubervaring te geven met wat Nederlandse wendingen erin! We staan ​​lokaal bekend om onze exclusieve Jack Daniels specialiteiten en natuurlijk de bekende Florin Burger en Florin Spare Ribs. Het is vaak druk, dus reserveer van tevoren!

Zelf ervaren? Kom langs, iedereen is welkom!

Florin Utrecht
Nobelstraat 2
3512 EN Utrecht
florinutrecht@gmail.com
www.florinutrecht.nl