Studeer je in Rotterdam en wil je niets missen van ‘jouw’ stad? Met een Rotterdampas doe je gratis of met korting superveel leuke dingen in en om Rotterdam. Pak een gratis filmpje in elke bioscoop en loop onbeperkt binnen bij alle musea. Ga sporten met korting of ontdek hotspots als wagamama, Tante Nel en de Stadshaven Brouwerij. 

Normaal gesproken kost de Rotterdampas € 60,-, maar als student betaal je slechts € 17,50. 

Op rotterdampas.nl vind je alle info en kun je ook meteen je Rotterdampas aanschaffen. 

Wat krijg je?

Met je eigen Rotterdampas kun je het hele pasjaar, van 1 maart tot en met 28 februari, leuke dingen doen. Op rotterdampas.nl en in de gratis Rotterdampas app zie je het volledige aanbod (honderden acties!). Daarnaast krijg je als Rotterdampasser de jaargids vol uitjes, elk seizoen een magazine met nóg meer acties en inspiratie, plus extra korting als je je aanmeldt voor de Rotterdampas mailings.

Als je ook je persoonlijke Mijn Pas aanmaakt, kun je zien wat je allemaal met je Rotterdampas hebt gedaan en hoeveel je daarmee hebt bespaard. 

Ga samen op stap

In de Rotterdampas community kun je eenvoudig andere Rotterdampassers leren kennen en samen op stap gaan – mét de pas natuurlijk. Voel je vrij om zelf nieuwe leden uit te nodigen, een club te starten en activiteiten te organiseren. Zo wordt je studententijd nóg gezelliger! 

Hoe werkt het? 

Koop een Rotterdampas en scan daarna onderstaande QR-code met je mobiele telefoon om de gratis Joinby-app te downloaden en je aan te melden. Je komt dan meteen in de Rotterdampas community. Veel plezier!

 
Rotterdampas-Community-Joinby