Leuk, je gaat studeren in Rotterdam! En wat is nu de beste manier om Rotterdam te beleven, te ervaren en alles uit je studententijd te halen? Precies, op kamers in Rotterdam! Nooit te laat voor college omdat je in de buurt van je opleiding woont, geen feestje missen omdat je de laatste trein moet halen, meer tijd voor je studie en genieten van het Rotterdamse studentenleven omdat je er middenin woont.

Via Stadswonen Rotterdam, de grootste studentenhuisvester van Rotterdam, kun je, jezelf voor € 25,- inschrijven als woningzoekende. Je hebt dan direct toegang tot de beschikbare kamers uit het totaal van ruim zesduizend wooneenheden waarvan bijna vierduizend kamers.

Kamers en prijzen
De prijzen van de kamers van Stadswonen Rotterdam variëren tussen de ± € 325,- en € 550,- per maand incl. servicekosten (zoals elektra, water, gemeentelijke heffingen, etc.). De kamers zijn tussen de 14 en 26 m2 groot. Twee tot acht kamers vormen samen een unit waarbij je de keuken, badkamer en toilet meestal deelt met je huisgenoten. Enkele kamers beschikken over een eigen douche en/of toilet.

Wist je dat…
… het al mogelijk is een kamer te huren vanaf ± € 325,- per maand inclusief servicekosten?
… de huurprijzen altijd inclusief servicekosten zijn?
… je in de meeste gevallen binnen drie tot zes maanden een kamer hebt?
… je geen borg betaalt voor je kamer?
… het belangrijk is dat je zelf actief zoekt en reageert op het aanbod op de website?
… het mogelijk is om in sommige gevallen een urgentieverklaring aan te vragen?
… bijna alle kamers dicht bij de onderwijsinstellingen en het centrum liggen?
… het mogelijk is om in een bijzonder historisch pand zoals een voormalige kerk en belastingkantoor te wonen?

Via Stadswonen Rotterdam regel je eenvoudig je kamer zodat jij je kunt richten op je studie, de stad en het studentenleven. Het begint bij Stadswonen Rotterdam.

Stadswonen Rotterdam
Rochussenstraat 21
010 245 67 00

www.stadswonenrotterdam.nl
info@stadswonenrotterdam.nl