Op zoek naar die ene hippe (mooie) lamp, vintage tafel en bijpassende stoelen of ben je op zoek naar een ‘nieuwe’ outfit? Kom eens langs bij ons! Bij Schoeder – Kringloop Holland komt jaarlijks bijna 9 miljoen stuks aan tweedehandsgoederen binnen via onze hoofdvestiging in Den Haag. In onze winkels vind je o.a. huisraad, fietsen, elektrische apparaten, kleding en boeken. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het!

Ook zijn in onze winkels zijn duurzaam geproduceerde meubelen, op bestelling gemaakte nieuwe steigerhouten meubelen en partijen goederen te vinden.

Studenten krijgen in onze winkels op vertoon van hun studentenkaart 20% korting op alle spullen!

Schroeder winkels in Rotterdam en Den Haag
Kom eens langs in onze winkel in Rotterdam aan de Paul Krugerstraat 96. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10 uur tot 17 uur.

In Den Haag hebben wij nog een 7-tal winkels, waarvan er één is gespecialiseerd in tweedehands kleding (Piet Heinstraat 25)

Kijk voor alle andere vestigingen op onze website.

Doneren
Goed bruikbare spullen en kleding die je niet meer draagt, kun je bij een van onze winkels inleveren. Heb je heel veel spullen of wil je liever dat wij het komen ophalen, bel dan onze gratis ophaalservice: 010-4842450

Schroeder is meer dan een kringloopwinkel
Met jouw aankoop in onze winkel help je andere mensen in de samenleving: We helpen o.a. mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt via werktraject om weer mee te doen in de samenleving.

Schroeder – Kringloop Holland is een mens-ontwikkel-bedrijf. Wil je hier meer over weten, klik dan hier: http://www.schroeder.nl/participatie/

Meehelpen?
Vind jij het leuk om te helpen in een kringloopwinkel? Klik dan hier: http://www.schroeder.nl/over-ons/vrijwilligers/vacature-vrijwilliger/