Custom Connect Breda bevindt zich in het hart van het gezellige centrum. Custom Connect Breda laat jou je grenzen verleggen, laat je groeien en maakt je assertief en communicatief sterk.

Bij ons leer je snel en doeltreffend contact te maken met een veelvoud aan diverse klanten. Op een eerlijke manier, waarmee je voldoet aan alle regels en je vervolgens je doel bereikt. Kun jij het aan en heb jij het in je? Dan halen de trainers en coaches van Custom Connect Breda het eruit! Met uitstekende in- en externe trainingen met certificaat in combinatie met intensieve coaching en begeleiding. Zo wordt ook jij een klantcontact-expert.

En wat is er nu leuker dan je geld te verdienen samen met collega’s die je vrienden zijn? Op tijdstippen die jou het beste uitkomen. Op projecten van toonaangevende opdrachtgevers die het beste bij jou passen. Ben jij op zoek naar een baan waarin je elke dag wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen in combinatie met een zeer prettige werksfeer? Dan is Custom Connect Breda op zoek naar jou!

Voordelen op een rijtje:

  • Minimaal 16 uur p.w. beschikbaar, maar meer mag ook. Lekker flexibel!
  • Ruime openingstijden van 9:00 – 21:30 uur + zaterdag van 10:00 – 16:00 uur.
  • Je inwerktraining is gewoon betaald.
  • Neem je vrienden mee en verdien €150,- extra* per kennis, leuk extraatje!
  • Bruto uur salaris van € 10,88 incl. (22jr. e.o.), ook niet verkeerd.

* Lever een vriend(in) aan en ontvang €150,- bruto wanneer hij/zij de proeftijd succesvol heeft doorstaan.
* Er zit geen limiet op hoeveel kennissen je per persoon mag aanleveren, zoveel je wil dus!

Solliciteren?
Markendaalseweg 60
4811 KC Breda
076-8507060
www.werkenbijcustomconnect.nl