Op één van de mooiste plekjes van de Jordaan, hoek van de Lindengracht/Brouwersgracht, bevindt zich café Thijssen. Café Thijssen is van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat een levendig café.

Bij Café Thijssen in hartje Jordaan draait het allemaal om gezelligheid. Of je nou spontaan een drankje wil komen doen of van tevoren je borrel wil inplannen, altijd ben je verzekerd van een avond met leuke muziek, professioneel barpersoneel, een breed assortiment, goede kwaliteit en een scherpe prijs.

Ook overdag zit je in de zomer op het grote middenterras heerlijk te genieten met de hele dag zon. Te druk met studeren om sociaal bezig te zijn? Bij Café Thijssen maak je gratis gebruik van WiFi terwijl je verzorgd wordt met koffie, thee, en heerlijke broodjes.

Of je nu naar Thijssen gaat voor een leuke avond met je vrienden, een luie zondag spelletjes spelen, uitrusten na een koopjesjacht op de Lindenmarkt, om je kennis te testen bij de Quiz Night op maandagavond, te studeren of een borrel te organiseren: bij Thijssen ben je verzekerd van succes!

Café Thijssen
Brouwersgracht 107
1015 GD Amsterdam
cafethijssen.nl