Kies dan voor refurbished!

Sinds de afschaffing van de stufi moet je als student natuurlijk wel een beetje op je centen letten. Alleen is het hebben van een laptop natuurlijk wel een must. Hoe doe je dat dan als je oude laptop bijna overleden is? Wil je stufi liever aan belangrijkere zaken besteden, dan kies je natuurlijk voor een refurbished MacBook!

Huh, een refurbished MacBook?
In het Nederlands wordt refurbished ook wel vertaald naar ‘opgeknapt’. Alleen dekt dat niet de hele lading van deze Engelse term. Het wekt namelijk de indruk dat refurbished en tweedehands hetzelfde is. En dat is juist niet het geval!

Bij een tweedehands toestel weet je vaak niet wat je koopt. Aan de buitenkant ziet een toestel er misschien mooi uit. De binnenkant kan een heel ander verhaal zijn. Het risico op mankementen is daardoor groot. En omdat je geen garantie krijgt, draai je vaak zelf op voor de reparatiekosten.

Een refurbished MacBook van SWOOP heeft de zekerheid en duurzaamheid van een nieuw toestel. Elke MacBook wordt namelijk op 50 verschillende punten nagekeken. Hierdoor kan SWOOP jou de voordelen van nieuw bieden, alleen dan voor een zacht prijsje. Met nieuw scheelt dat al gauw zo’n 500 tot 600 euro.

Dat is niet het enige! Je profiteert als student ook van:

  • tijdelijk extra korting;
  • 2 jaar garantie;
  • laadaccessoires worden meegeleverd;
  • voor 22:00 besteld, is morgen in huis;
  • gratis verzending;
  • 40 dagen uitprobeertermijn.

Profiteer nu van onze Combi Deals!

Je krijgt nu bij aanschaf van 1 actiemodel in combinatie met een ander toestel tijdelijk €30,- extra korting met de kortingscode: BACK2SCHOOL. Je krijgt dus nog extra korting op een al zeer scherpe prijs! Op de Back2School-pagina vind je de refurbished aanbieding. En als je daar toch bent: kijk dan ook even naar de sale-toestellen 😉

Welke MacBook moet ik kiezen?
Er zijn verschillende MacBook-modellen waaruit je bij SWOOP uit kunt kiezen. Maar welke is dan geschikt voor jou?

MacBook Pro
macbook-pro-a1286_2_4macbook-pro-a1286-side_10

MacBook Pro is dé laptop voor de laptopgebruiker die het uiterste van zijn of haar laptop eist. Deze MacBook is een echte alleskunner en zelfs de zware taken zijn geen probleem voor deze laptop. Het is dan ook dé ideale laptop voor als je veel bezig bent met video- en fotobewerking of als je veel gamet. Wil jij ook dit plaatje op jouw bureau? Bekijk dan direct welke refurbished MacBook Pro’s.

MacBook Air
macbook-air-a1466_8macbook-air-a1466_side_2

Deze MacBook is ideaal voor als je veel onderweg bent. De MacBook Air is licht in gewicht en heeft een handzaam formaat, waardoor deze makkelijk mee te nemen is. Kun je in de trein nog even snel werken aan die ene deadline of lekker een film kijken. Wil jij graag deze MacBook? Bekijk dan meteen welke refurbished MacBook Air’s op voorraad zijn.