Restyle je studentenkamer met Kringloop Omrin Estafette

Eindelijk een kamer gevonden in Leeuwarden en niet van plan je Ikea-tienerkamer mee te verhuizen?! Geen zorgen, geen stress. Fix je nieuwe inboedel bij de Recycle Boulevard, de kringloopwinkel Omrin Estafette.

Bij ons is van alles te vinden: van hip design tot retro, van banken, bedden en bureaus tot kleding en fietsen. Alle artikelen die we verkopen verkeren in goede staat.

De Recycle Boulevard van Omrin Estafette is de kringloopwinkel die een ander licht schijnt op hergebruik. Waar niet alleen spullen worden gerecycled maar ook talenten, ideeën en initiatieven. Een inspiratieplek op het gebied van hergebruik en recycling.

Actie
Gratis thuisbezorging (binnen Leeuwarden) bij besteding van minimaal € 75,- en op vertoon van je studentenpas.

Heb je spullen over?
Gooi ze niet weg! Kies voor duurzaam en lever ze in óf laat ze door ons ophalen en draag zo bij aan onze passie voor kringloop. Kleding, meubels, boeken, apparaten: alles is welkom. Van maandag t/m zaterdag ben je tussen 10.00 en 17.00 uur welkom aan de Zwettestraat 9 in Leeuwarden.

Spullen gratis laten ophalen?
Maak een ophaalafspraak via 0900 – 210 0 2015 of meld het aan via internet op www.omrin.nl. Stichting Omrin Estafette is een erkende goede doelen organisatie met ANBI-status.

Volg ons
www.estafettekringloop.nl