Second-hand means preloved

Sinds augustus 2013 is de eerste RataPlan kringloopwinkel open in Haarlem aan de Werfstraat. Op ruim 1500 vierkante meter is van alles te vinden wat een tweede leven verdient. In september van datzelfde jaar opende de kringloopwinkel aan de Zijlstraat met een oppervlak van ruim 1.000 vierkante meter. Fietsenwinkel Groeno Tweewielers is sinds 2017 geïntegreerd in dit kringloopfiliaal.

Beide kringloopwinkels bieden een ruim en goed aanbod van kleding, meubels, audioapparatuur, fietsen, speelgoed, huishoudelijke artikelen en curiosa. Veel Haarlemmers laten hun overtollige spullen door RataPlan ophalen, om daarmee een ander weer blij te kunnen maken. Doordat er dagelijks veel nieuwe spullen binnenkomen is er elke dag iets nieuws te vinden waardoor het dagelijks een unieke winkelervaring is.

Tijd voor een break?
Waar vroeger altijd koffie werd gemaakt door de bedrijfsleider van de winkel kun je nu zelf je koffie pakken in de kleine koffiecorner. Het is een knus hoekje waar je tijdens het winkelen een break kunt nemen. Kom snel langs en ontdek het zelf!

Bijbaan
Ben jij creatief, staat service voorop en ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Kom langs in de winkel of neem telefonisch contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Kringloopwinkel Rataplan Haarlem
Zijlstraat 10-14 (winkelhart)
Werfstraat 3-5 (ruime gratis parkeergelegenheid)
Tel. 088-8282782
www.rataplan.nl