Leven is meer dan studeren alleen: je hebt lief, kiest, denkt, vraagt. Te midden van alles wat je moet doen voor studie en daarbuiten is er bij ons tijd voor grote en kleine levensvragen. Je kunt bij ons terecht voor individuele gesprekken: om te sparren, om op gedachten gebracht te worden, om je verhaal kwijt te kunnen. Wees jezelf, wees welkom.

Voorbeelden van gespreksonderwerpen: ‘verlies – ik mis mijn moeder’, ‘homoseksualiteit – mag ik zijn wie ik ben’, ‘identiteit – wie ben ik’, ‘stress – hoe kan ik minder piekeren’, ‘geloof – wat geloof ik zelf’. Je krijgt geen kant en klare antwoorden, maar samen onderzoeken we je vraag en verkennen we wat je verder kan helpen.

Studentenpastor Martin
Martin is onze studentenpastor. Hij is pastor, theoloog en godsdienstfilosoof met ruime ervaring in het begeleiden van mensen. Hij is laagdrempelig beschikbaar (bel of app maar gewoon). Eerder werkte hij als gemeentepredikant in de Protestantse Kerk. Bij Re:Link ontmoet hij studenten met allerlei uiteenlopende achtergronden: christelijk, islamitisch, niet-religieus, agnostisch. Hij geeft je ruimte voor jouw levensverhaal, dringt je geen overtuiging op, maar wil een zinnige gesprekspartner zijn.

Campus 2-6, kamer C-194
8017 CA Zwolle
mob. 06-30.22.74.31
e: m.jans@windesheim.nl