“Je studententijd is de mooiste tijd van je leven!” wordt vaak gezegd, maar hoe haal je hier nou écht alles uit? Ga je bij een studentenvereniging, dan scheur je in een rally naar Praag, ga je naar chique diners en gala’s en beleef je onvergetelijke weekenden met je dispuut.

NoNoMes (voluit Nomen Non Magnum Est) is een jonge en bruisende studentenvereniging met een eigen sociëteit in hartje Amsterdam. Met ruim 250 leden behoren wij tot een van de grootste studentenverenigingen van Amsterdam en hebben dus een groot scala aan activiteiten en commissies. NoNoMes bestaat uit negen disputen, waarvan vijf dames en vier heren. Samen met je dispuut borrel je niet alleen, maar eet, studeer of woon je misschien wel zelfs samen.

Nono 1
Naast gezelligheid hoort bij een lidmaatschap bij NoNoMes ook aandacht voor je studie en carrière. Zo worden er netwerkborrels georganiseerd en is het stukken leuker (en effectiever!) om gezamenlijk te studeren. Ook biedt lidmaatschap de uitgelezen kans om van alles naast je studie te doen, van commissiewerk tot een bestuursjaar, wat juist in deze tijd het verschil maakt.

Ben jij op zoek naar de studententijd van je leven? Word dan lid bij NoNoMes. Hoewel de dinsdagavond dé avond is van NoNoMes, zijn de deuren van onze sociëteit op veel andere dagen natuurlijk ook open. Maak vrienden voor het leven en beleef met hen fantastische hockeytoernooien, gala’s, vakanties, weekendjes en diners. Bij NoNoMes kan het allemaal!

Studentenvereniging Nonomes
Warmoesstraat 121
1012 JA Amsterdam
(020) 627 30 67
www.nonomes.nl
info@nonomes.nl