SV KoKo is met ongeveer 400 leden de mooiste studentenvereniging van Maastricht. KoKo is een niet-traditionele vereniging, kent geen ontgroening en heeft gelijkwaardigheid van haar leden hoog in het vaandel staan.

SV KoKo kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan leden. Deze diversiteit zie je overal in de vereniging terug. Onze activiteiten variëren van sport en cultuur tot borrel en feest.

Binnen KoKo zijn in de voorbije decennia vele verbanden ontstaan, waaronder jaarclubs. Daarnaast staan commissies en disputen centraal in de vereniging. Op deze manier worden gezelligheid en de mogelijkheden tot ontplooiing en persoonlijke ontwikkeling gecombineerd binnen de vereniging, zonder daarbij geremd te worden door hiërarchische verhoudingen voor zover die geen doel treffen. Het open karakter van de vereniging biedt de verbanden de ruimte om zich te organiseren op de manier die zij willen. Daarom zijn er bijvoorbeeld zowel traditionele als niet-traditionele disputen. Het grote voordeel daarvan is dat jij als eerstejaars rustig de tijd krijgt om je draai te vinden en vervolgens een bewuste keuze kunt maken voor de verdere invulling van je studententijd, zonder bij voorbaat al opties kwijt te raken.

Verder organiseert KoKo verschillende feesten en borrels voor haar leden. Veel leden tonen initiatief om ook zelf borrels, feesten, veilingen en wedstrijden te organiseren, vaker dan eens voor het goede doel. Ook organiseert SV KoKo jaarlijks een skireis en doet de vereniging mee aan de Batavierenrace.

KoKo staat inmiddels bekend om zijn grote feesten, zowel op de eigen kroeg als op andere locaties. Aan het einde van het collegejaar wordt er een indoor festival georganiseerd, genaamd Framework. Kortom, SV KoKo biedt een breed scala aan activiteiten aan en biedt haar leden de mogelijkheid om zichzelf te ontplooien.

Gebroeders Hermansstraat 11-13
6221 XL Maastricht
www.svkoko.nl 
(043) 321 93 83