Deel jouw talent als vrijwilliger!

Welkom in Groningen! Deze stad bruist van de initiatieven, festivals en andere activiteiten. Wil jij hieraan bijdragen, door je talent, kennis en een deel van je tijd vrijwillig in te zetten? Zeker weten dat dit vrijwilligerswerk je veel op zal leveren! Je doet namelijk nieuwe ervaringen op en vergroot je netwerk. Dat staat niet alleen goed op je cv; het is ook goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Iets doen voor een ander levert je bovendien een goed gevoel én waardering op. Plus je hebt een leuke tijd met andere vrijwilligers, met wie je samen iets moois organiseert. Er zijn dus genoeg redenen om je vrijwillig voor iets of iemand in te zetten.

Vrijwilligersvacaturebank
Waar vind je vrijwilligerswerk dat bij je past? Op www.vrijwilligersgroningen.nl staan ruim achthonderd vacatures uit de stad Groningen. Het aanbod is gevarieerd. Er is vrijwilligerswerk dat je langere tijd kunt doen, maar er is ook veel vraag naar tijdelijke krachten, bijvoorbeeld tijdens de vakantie of om te helpen bij een festival. Vrijwilligerswerk doe je vaak op locatie, bijvoorbeeld in een jongerencentrum of bij een sportclub. Maar je kunt ook klussen vanuit je huis doen, zoals een website maken. Wil je persoonlijk advies? Kom langs bij de Vrijwilligersvacaturebank bij Link 050. Wij geven je graag tips voor vrijwilligerswerk dat past bij jouw talenten en interesses.

Link050
Link 050 is een stedelijk initiatief dat alle kennis, ideeën en samenwerkingsverbanden rond vrijwilligerswerk en bewonersinitiatieven bundelt. Vandaar dat ook de vrijwilligersvacaturebank bij Link 050 is gevestigd. Link 050 is een initiatief van MJD, een maatschappelijke organisatie rond zorg en welzijn.

 

Vrijwilligersvacaturebank
Link 050
Oude Ebbingestraat 55 Groningen
(050) 305 19 00
ma. van 13.00 tot 17.00 uur
di. t/m vr. van 10.00 tot 17.00 uur
www.vrijwilligersgroningen.nl
www.link050.nl
www.kroon-magazine.nl
info@link050.nl